Go to the top

Date Archives: april2015

Ouders geven een recensie.
vrijdag / apr 17, 2015 /

Ouders geven een recensie.

seahorseworks / Blog /

Wat vinden ouders van de crea-workshops die hun kinderen volgen? Enkele reacties:
“Ze leert hier zo veel. Toen ik haar tekening van het konijn zag, wist ik meteen: dit krijgen ze niet op school.” M.V.
“Doordat ze zelf naar oplossingen en mogelijkheden moeten zoeken worden ze zo prettig zelfredzaam. Een nieuwe wereld gaat voor ze open.” A.vd.L.
“Als de serie lessen van de ene crea-workshop bijna afgelopen is, wil hij al direct weten uit welke volgende crea-workshops hij kan kiezen. En dan weet hij ook meteen wat hij wil gaan doen. Hij moet al koorts hebben wil hij niet naar de les gaan.” A.t.V.
“De kinderen krijgen zoveel verschillende materialen om mee te werken. Ook de aandacht voor het oude ambacht wordt ze geleerd. Dat krijgen ze niet meer mee op school.” K.B.

Proef je creativiteit!
vrijdag / apr 17, 2015 /

Proef je creativiteit!

seahorseworks / Blog /

Elke woensdagmiddag, zaterdag of zondag staat Atelier SeahorseWorks open voor jong en oud. Als je iets wilt vieren met een crea-feestje, of gewoon langs wilt komen samen met je broer, zus, vriend/in, ouders of anderen, zonder feestelijke reden. Het kan allemaal. Na 1½-2 uur ga je met je eigengemaakte kunstwerk weer terug naar huis. Voor de zekerheid wel eerst vooraf een afspraak maken. In overleg kies je zelf een thema, techniek of materiaal. De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd. Het kan zelfs een soort proeverij worden waarin je je eigen creativiteit kunt ontdekken. Ben je nieuwsgierig naar wat er zoal mogelijk is, mag je altijd bellen en overleggen.
Op de foto zie je een van de mogelijkheden: een lino uitsnijden en daarna afdrukken.